• Πιπεριές Τουρσί

    Σε ηλιόλουστα χωράφια, στο νομό Ηλείας, στην Ελλάδα, καλλιεργείται ένα από τα πιο κύρια υλικά της Ελληνικής κουζίνας και της Μεσογειακής διατροφής.

    Πλούσια σε βιταμίνη C και Α, φυτικές ίνες, καροτενοειδή και κάλιο, χωρίς λιπαρά κ χοληστερόλη, η ελληνική χρυσοκίτρινη πιπεριά, συνοδεύει τα ελληνικά παραδοσιακά φαγητά, αιώνες τώρα, είτε μαγειρεμένη στα γεμιστά, είτε ωμή στις ελληνικές σαλάτες.

    Η πιπεριά τουρσί, είτε ολόκληρη, είτε κομμένη σε ροδέλες, διατηρημένη σε άλμη με την ιδιαίτερη πικάντικη γεύση της αποτελεί κύριο συστατικό στα νηστίσιμα και όχι μόνο εδέσματα, πίτσες, σαλάτες και άλλα και τέλειο συνοδευτικό για τα παραδοσιακά ουζάκια της παρέας.

    PET 750 ml PET 1 lt 1.875 lt
    1.875 lt 3.75 lt 3.75 lt
    3.3 lt 4.8 lt 20 lt
       
    200 lt